22-12-07

Van Cindy haar blomme en van de identiteitscrise van Fons als tevens van de aanvrage voor sponseringe

Als dat het tevens azzo is dat Cindy alreeds anderhalf jaar probeert van in positie te geraken maar genen geschikten kannidaat vinde voor haar blomme af te schieten. Er is al vanalles qua mannelijkheden de revue gepasseerd edoch het betrefte niet echt exemplaren voor uit te kweken gelijk dat Fons een bewoordinge over de zake bewerkstelligde. Ze zoude nu willen gaan voor kunstmatige insimatisatie dewelke nog een heel spel is want er is een wachtlijste van hier tot gunter. Firmin van Caeyzele zeide bereid te zijn voor een keer een gratuit schot op onze Cindy te lossen maar hoewel van goede huize beschikt menere van Caeyzele maar over één ore dewelke wel een keer zoude kunnen overgezet worden op het nageslacht vanwaar almeddekeer de grootste terughoudendheid zich van Cindy meester begoste te maken. Vandaar een inschrijvinge op de lijste van de kunstmatige insimatisatie in het AZ St Jan alhier ter stede.

Mariette zal dus verzekers binnenkort bomma worden alsmede dat Fons tongs ook bompa zoude worden dewelke gepaard ginge bij Fons met een identiteitscrise vanwege de gedachte aan ouderdom die hem van hem meester maaktege. Fons zit al drie dagen gelijk een geslegen hond aan tafel in de keuken met een tasse kaffie (aangelengd met een geute eau de vie van eigens) en hij smoort d'ene sigarre achter d'andere. Ik zeide, Fons, zeide ik, er zal nog een keer rook uit u gat komen als ge azzo blijft smoren maar Fons gave geen wedercommentaar dewelke een vreende bevreemdinge in zich droege omdat Fons anders alsan een antwoord heeft. Tot zover dan ook het nieuws betreffende Fons zijn crise identitiek.

Mariette heeft tevens een brief geschreven naar 't stad voor een aanvrage van subsidies voor haar boek daar Mariette op de boek in de vorm van een zekere regelmatigheid een verwijzinge laat geworden naar de stede Brugge dewelke algelijk als een brokke gratis reclame kan bezien worden vanwaar dat ik ook peinsde 't kan niet allemale voor nietend zijn. Een donatie voor de boek ware dus aangewezen vanwege 't stad maar ze zijn nog niet te danig happig, de bende gierigaards t'hope! Ik peinze van naaste weke antwoorde te hebben al van dewelke ik u op de hoogte zal houden dat het vanzelven spreekt, dadde. Ge zoudt het immers azzo een keer niet moeten weten, 't ware tongs helegangs in orde!

Mariette gaat tevens ruchtbaarheid geven aan heel die historie via de perskanalen alhier waardoor dat ze wel niet anders gaan kunnen (dedeze van 't stad) van in ulder beurze te tasten ter donatie van een gift aan Mariette. Moesten er lezers zijn die aansprake hebben in 't schepencollege zoude ik hen dankbaar zijn om antijden azzo konsuus langst under neuze weg een pleidooi voor Mariette haar boek te laten geworden aan de heren schepenen want dat het anders verzekers een schete in een netzaak gaat zijn, heel die sponseringe.

Ik ga nu mijn stovers gaan opzetten waardoor een einde nadert van deze meninge op de boek van Mariette. Allen ertelijken dank voor de lezinge en tot in den draai.

  

15:53 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Al 't beste met uw promotiecampagne, Mariette. Stad Brugge kan maar zien dat ze uw boek de steun gunnen die het verdient, of ze moeten niet meer stoefen van cultuurstad hier en ginder.

Gepost door: Thijs | 22-12-07

Kwille gerust in de reke komn staon vo Cindy in een goe positie te kriegn, kwestie van mekaor thelpn hé.
min leuze is: staot et nie ip den boek, et komt toch ut min broek.
Zalige kerststronkn en vruchtvol 2008

Gepost door: smedtje | 25-12-07

Wel wel wel, ziet dat aan. Die kalle gaat nu nog proberen de stad Brugge op te lichten! Doe zo voort Mariette en seffens pakken ze nog uwen computer af! Toch een goed eindejaar.

Gepost door: Meester Wim | 25-12-07

Ik wens jullie een Prettige Kerstdag!
Veel succes gewenst aan Cindy met het insimineren ;-)
Vriendelijke groeten.

Gepost door: emmy | 25-12-07

oma en opa 't is te hopen dat het in het AZ geen jaren duurt ...zijn er daar wel geschikte dokters ?

Gepost door: mcle0409 | 28-12-07

Mariette, ik wil jou en Fons, natuurlijk, creatief en besluitvol, 2008 wensen.
Veeel geluk ook voor allen die je dierbaar zijn!.
Wil

Gepost door: Wil/Rdam. | 30-12-07

De commentaren zijn gesloten.