09-04-07

Van het hondje die niet te danig wil deugen

Het Hondje
Het hondje Mistosvilopoulos

 

Het ware zowaar geen gemakkelijk leven dat Mariette heeft te leiden alsook vandaag were vele miserie met het hondje dat nog alsan in huis kakt en pist. Fons zeide dat hij het varken wel een keer gink wassen want hij hadde op den TV een programma gezien over de opvoedinge en de propermakinge van de hond . Hij zette zich op zijn knieën teneinde het dier een fluisteringe te laten geworden maar Mistosvilopoulos (gelijk dat wij het hondje hebben genaamd naar een oude godheid die tot aan zijn veertiende levensjaar in zijn broek kakte, gelijk dat Fons het verklaarde) begoste vreende lelijk te doen. Ik zeide, Fons zeide ik, past daarmede op want het beestje gromt een brokke waarop Fons zeide, Mariette zeide Fons, dat is niet grommen dat hij doet, dat is te kennen geven dat hij gediend is met mijn naderinge. Hij hadde het nog niet helegangs gezeid of Mistosvilopoulostje beet almedekeer in zijn neuze. Hij moeste tongs een spijte hebben tegen rabieze of zo’n twadde (Fons, niet het hondje).

 

Tevens de gevolgen waren bijkans niet te overzien omdat Fons hem sinds het accident nietend meer aantrekt van het hondje. Ik sta er destengevolge helegangs alleene voren wat stress en zenuwachtigheid teweeg brengt alsmede een veels te hoge bedrukkinge van mij bloedbanen met een spanninge tot gevolg op de aders van Mariette dewelke reeds aan de medicatie zit voor het bloed. Den doktoor zeide verleden keer, Mariette, zeide hij, ge gaat gij verzekers niet meer te lange leven. Een uitsprake dewelke Fons niet ware ontgaan mede daar hij direct de levensassurantie van Mariette bekeek voor te zien hoevele dat hij gink krijgen. De gloeiende nieweerd dat ik het alweder zo lelijk moete zeggen.

 

Ik verzoek dan ook de lezers om aan Mariette tips te geven voor de verproperinge

van het hondje alsmede voor de verbeteringe van de manieren mede omdat Mistosvilopoulos de vreende slichte gewoonte heeft van gedurende de dagelijkse wandelinge alsan tegen de mensen under benen te rijden van dewelke dat er vele mensen nog niet tevele gediend zijn. Een tweede rare gewente van het hondje is dat hij rond ten achten op de keukentafel springt en daar tongs tot ten tienen stokkestijf blijft zitten kijken naar de spaarlampe aan de plafong tijdens dewelke er een soorte razernij uit zijn oogsjes straalt waardore dat wij hem niet van de tafel durven pakken teneinde geen bete te krijgen.

 

Tevens is Mariette er tevens wel mee dat het gedaan is op de blog40 en dat er geen van de bezoekers van haar boek nog een stemminge kan laten geworden. Fons heeft daarvoren een klacht ingediend in Brussel op het Ministerie van Virtualiteiten maar aldaar zeiden ze ook, Fons zeiden ze, we kunnen wij daar ook niet aan doen als er eentwaarsten een blog sluit. Fons verstonde het aanvankelijk maar half want het was een explicatie in het Frans dewelke hem dan achterna nog een keer uiteen werde gedaan in het Vlaams met haar op, aldus Fons.

 

17:02 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

schatje het ziet er nochtans wel een schatje uit...
en atletisch gebouwd als hij is,
zal hij op de show zeker hoge ogen gooien...
grote kans, dat nu de temperaturen stijgen,
het binnen poepen en piesen minder wordt.
voor volgende winter is het misschien raadzaam, preventief vast een ballenwarmertje te breien...

Gepost door: gewebkijk | 09-04-07

Zindelijkheidstraining Mariette, wat kan helpen: zo in een dierenspeciaalzaak (Tom&Co bv) een potteke geconcentreerde pis kopen en dat druppelen waar je wil dat hij gaat.. Ons Nohrtje was er al na 1 dag mee weg (ons vorige hondje pas na 4 maand, amar datw as omdat we wel 100 keer van egdachten evranderd zijn over waar ze nu feitelijk meost plassen)

Ik moet er wel bijzeggen dat als uw beestje 1 kee rop bv een mooi tapijt in uw woonkamer zijn gevoeg heeft gedaan, hij dit altijd zal blijven doen..Zelfs als je het wegschuurt of peper opdoet.Het enige wat je dan akn doen is de mat gewoon wegsmijten (of kadoo doen aan de kringloopwinkel ofzo)

Voila..Als je nog tips wil: laat maar weten.

Ps Heb je al geprobeerd hem vand e tafle te krijgen met eenkoekske?

Gepost door: Little Witch | 11-04-07

mariette der es een maniere om junnen ond af te leren van kakken in us. alst ie nog kjir doet moeie der em met zin neuze indraaien, ik è mi loatn wijsmaken dat da elpt. van de reste zoek gewebkijk volgen, een ballenwarmerke breien. ie kan ton ol de koudepisse ni mjir èn.

aje gie nog blijft posten zalt er geeneen van jun supporters afhaken omda ze ni mjir keun stemmen weie!!
hopelik goat et olgowwe were beter met den druk van jun bloed anders wiene zou er ton kiekn noa mistosvilopoulos, 't zal toch den fons ni zin die nog juste peist ip het geld dat ie zou keun skeppen vo gie!!!

Gepost door: skoeri | 11-04-07

Leuk blogje gevonden om regelmatig eens te komen lezen!

Groetje

Gepost door: François, Nicole, kinderen &...broertje Addis | 20-04-07

:-) 't was een tijdje geleden dat ik hier nig eens was
ja da's spijtig hé dat we niet meer kunnen stemmen
nog veel succes met het hondje zijn training Mariette
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-05-07

Mariette zoekt un uplossienge om verder te doen Mariette je zoe kunnen nor Advalvas goan en je registreren (gratis en olledage un Happy Days punt - ook interessant vo de bezoekers) Bie Forums go je no Relaties en Vriendschap bv en je makt do un nieuwe topic met Mariette Courgette en een link no jun webpagina. Je kut ton iedere dag were zien oeveel bezoekers er gewist en. Kiek mo un ki up het Forum Hi-Tech en Internet do viend je ook de lienk no de Mariette Courgette Fanclub... die nu al weken nie aangevuld is natuurlik. Kom op un nieuwe koombak en deze ki un serieuzen.

Gepost door: mcle0409 | 17-05-07

De weblog en fanclub verwerkt in pdf-formaat Mariette indien ik niets van u hoor zal ik uw weblog in pdf formaat verwerkt met de onderdelen van de fanclub rond 01 aug 2007 op het internet plaatsen.

Gepost door: mcle0409 | 25-06-07

Hoedat het bijkans slecht afliepe met Mariette Een verslepende ziekte trefte Mariette en leidde haar plat voor een heel ende tot medens tot nu toe. Alwaar aangaande de ziekte een bijdrage is te lezen op de boek van Mariette vanaf vandage.

Gepost door: Mariette zijzelve | 23-07-07

De commentaren zijn gesloten.