17-01-07

Mariette zwaar in de miserie vanwege kalle van het jaar

Mariette ware er vaneigens niet mede gediend maar ze wierde verleden weke uitgeropen als kalle van het jaar in de populariteitspoll van de missiekring dewelke elk jaar worde georganiseerd. Zoals intern vermeld in de reglementeringe van de poll is de stemminge anoniem vanwaar Mariette niet koste achterhalen van wie achter de negatieve zettinge in de poll zate. Mijn vermoedenisse gaat uit naar Valère Servranckx wiens draai aan het rad door Mariette nietig wierde verklaard vanwege dat hij het wiel via een mouvement van zijn elleboge hadde doen stoppen en wel op de hoofdprijs dewelke hier een GSM betroffe. Bij de Servranckxen zijn ze met negenen en het ware best mogelijk dat Valère zijn broers en zusters heeft opgekotterd voor mij op een stemme van kalle van het jaar te trakteren.

Het moge hier dan al een luchtige frivolariteit betreffen, van azzo een poll te organiseren, desalnietemin ware Mariette er ferm van aangedaan door de welke ze tevens ook geen goeste meer hadde van op haar boek te schrijven. De fans van Mariette gaan dus een brokke geduld moeten hebben tot Mariette were een beetje op haar positieven is vanwege dezen paatselijke tegenslag. Want ook al betreft het hier een frivolariteit, het is Mariette tevens ook opgevallen dat de mensen haar toch een brokke scheef bekijken achter de messe dewelke ook niet rare is als een mens verkozen wordt tot kalle van het jaar. Daar ik van Fons op weinig steun moge rekenen zoude Mariette graag een paar bemoedigende meningen krijgen van haar lezers.

20:11 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Mor Mariette, Het verwijt van een dwaas is eigenlijk een groot compliment.

En vermits we hier nu niet over één dwaas maar over een ganse kudde spreken ...

En wat de mensen zeggen ... pffft, de mensen, ze zeggen zij toch zenne.

En we zullen wijlen eens stemmen, de blogkring, maar ik draai ni aan dat rad zé ... stoem spelleke !

Gepost door: ms | 17-01-07

Kalle ? Ol ist un kallu ze vurpletturt zollumollu.
Up no du vufdu platzu

Gepost door: mcle0409 | 17-01-07

Nen dikken profisjat me den tietel. Wa dakik mien nu ofvrahe... eje gie voe den jurie moeten paraderen in badpak?

Gepost door: Els Pieters | 18-01-07

mariette der zin ol 1415 stemmen die zegn daje gie gin kalle zijt. we goan ne kjir moetn met ol jun symphatisanten ofspreken in ulder parochie om ze ne kjir te twon daje gie gin kalle zijt. a ze zo bluvn peizen over gie zouje beter verhuizen. ge meugt bie widder in gullegem komn weun ze, tes moa 45 km van assebroek (brugge). ge moe da verder ni mjir an jun erte loatn komn want mariette es top!!!

Gepost door: skoeri | 18-01-07

Kalle van 't joar De Fanclub roept Mariette ook ut toe Kalle van 't joar. 't Is woar 't is woar 't is woar !!!

Gepost door: mcle0409 | 20-01-07

De commentaren zijn gesloten.