25-11-06

Een oproepinge voor de fanclub als tevens van de steenpuiste van Mariette

Het einde van het verdriet aan de tunnel ware nog niet voor morgen als waarom dat Mariette nevens haar vallinge nu ook een steenpuiste op haar gat heeft dewelke een direct gevolg van de vormgevinge van de zate van mijn nieuwe velo dewelke dat de velomaker ook zeide dat het een foute in de fabricage ware als tevens dat Mariette er were wel mee is. Fons peinsde direct dat het besmettelijk ware, azzo een puiste, en geraakte in een weigeringe voor Mariette nog aan te geraken. Aldus vele uren van eenzaamheid alsmede een proces tegen de velomaker in wordinge want dat een velo van meer dat 1300 euro algelijk in orde mochte zijn, tevens qua zate!

Het is ook een vreende delemma voor Mariette vanwege dat het sculptureel ijsfestival alweer van start gink aan de station van Brugge maar dat Mariette niet juiste weet als het wel goed is voor de vallinge voor zichzelven aan zo'n temperaturen (naar schattinge -80° maar ik kanne ook mislezen hebben want ik hadde mijn bril niet bij me) een blootstellinge te laten geworden. Als tevens dat het niet zonder gevaar ware voor uw velo aan het station te zetten vanwege een eventuele verduisteringe van de misdaad van de velo van Mariette waarvan ook de zate nu vervangen is van een andere zate en het moet gezeid dat hij qua modeleringe vele beter aanvoelde.

Mariette zou hier ook een keer een speciale bedankinge willen lanceren voor haar fanclub waardore dat ze vreende gestegen is in de top40 lijste van de boeken alwaar er vele mizerie is vanwege dat het blauw hartje vreende tevele stijgt volgens de mensen maar ik zegge ik ook, beste mensen algelijk, zegge ik dan, trekt u dat azzo niet aan want de froode is niet aanwijsbaar. Het ware van eigenst wel een rampe te moeten beleven dat mijn fanclub alleens geen eigen boek heeft op tinternet gelijk dat het zoude hetzelfde zoude zijn alsdat de fanclub van Will Tura geen CD-speler zoude hebben teneinde een beluisteringe van ulder idool te kunnen laten geworden hoewel het misschiends nog niet helegangs hetzelfde is, gelijk dat ik het hier nu ook azzo een keer herleze, gelijk dat het hier staat. Desalnietemin algelijk een ferme reprimande voor menere of madam mcleo409 dewelke de voorzitter is van de fanclub van Mariette. Tevens een warme oproep dientenwege voor algelijk een keer te kijken voor een eigen fanclubvanMarietteBOEK op tinternet waardat de fans dan ook een keer virtualiteitsgewijze een boeké kunnen afgeven voor ulder idool Mariette. Edoch dat het ook de gebaringe is die telt van z'n eigenst.

 

ALS WARE HET MET SLAANDE DEUREN

DAT GE MARIETTE HAAR BOLLE MOESTE KLEUREN

HET WARE TE VERWACHTEN

DAT HET U DULLEHEID ZOUDE VERZACHTEN

ZELFS DE KAUWEN EN DE KRAAIEN

DIE MET HUN MEST HET GRASPERKSKEN BEZAAIEN

DRAAIEN HUN KOPKES OMME

EN VANUIT ULDER NEKSTJE MET GEDRAAID BEKSTJE

FLUITEN ZE 'DANKE GODVERDOMME'

20:03 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Zo koud is goed voor de vallinge zé, dan vriezen de microben dood.

;-)

Gepost door: ms | 25-11-06

hahahahaha ge zijt daar wel mee met uwen Fons. 't Is te hopen voor hem dat als uw steenpuiste openklakt het niet 's nachts gebeurd in uw bedde terwijl dat hij met zijne kop onder de dekens zit of hij zal der ook scherreldewiep uitzien.....'t zou eigenlijk nog een schone weerwraak zijn, lol.
saluuuuuukes

Gepost door: dingske | 25-11-06

a kpeisde kik da die stemmin'ge oal gedaon wos!!! Kà kik joun gjilemoale ut min oage verlor'n verdikke... kgoa joun linkstje ne kji meepakk'n wè...

nie verget'n vele joun neuze te snutten è

pé-eske.... tè verdorie noch nie simple um int dialek te skriven wèje ;-)))

Gepost door: Talleke | 25-11-06

Fanclub Mariette,

bij deze stel ik mij kandidaat lid te worden van uw fanclub kwestie van het niveau wat op te krikken.
Het spreekt vanzelf dat ik niet ga fungeren als simpel lid doch een job in de beheerraad zie ik wel zitten. En wat betreft dat proces tegen de velomaker zou ik toch maar oppassen want het gerucht doet de ronde dat jij die fiets nog steeds niet hebt betaald.

Gepost door: Meester Wim | 25-11-06

Een simpel mailtje naar mien email adres en je kriegt informatie over de fanclub van Mariette.
Beslist un ki proberen... 't is wel op zijn Brugs mo mè vertoalinge

Gepost door: mcle0409 | 25-11-06

De fanclub Allei mèèstertju. Kverston wel da Mariette moeilik
ur email adres ka vrie geven mor gie moe toch gin schrik en om un ki un mailtju no mien te zenden en dandere zien ook welkom.

Gepost door: mcle0409 | 25-11-06

De Fanclub - derde en laatste reactie Hier dan toch de link maar dit is GEEN weblog maar een google notebook. Via deze link kan je lezen wat de fanclub schrijft maar niet toetreden....

Gepost door: mcle0409 | 26-11-06

:-) veel beterschap Mariette
en nu vlug weer gaan stemmen se :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 26-11-06

Hip hip hoera 1000 De voorzitter van de fanclub heeft zojuist iemand aangepord om te stemmen als duizendste en 't is gebeurd. Ik heb moeten beloven om ABN te leren.
Shit !!!

Gepost door: mcle0409 | 28-11-06

ie zoet ie... va mien zun pusten kunnun scheuren astie peist da da besmettuluk is!

Gepost door: els pieters | 29-11-06

en tongs ik al het werk... Want dat Fons zijn püste zoude scheuren dan geraakt Mariette van deze boek tongs in de veronderstellinge van dat het genaaid moet worden! Ik ben ik azzo, al dat scheurt worde van Mariette genaaid.

Gepost door: Mariette Courgette | 01-12-06

:-) een fijne zondag Mariette
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-12-06

De commentaren zijn gesloten.