14-10-06

van de jaloerse nijdigaard vanwege mijn positie

Beste lezers van de boek van Mariette als dat ik u, mede via deze tweede meninge van vandage met de nodige beklemminge vrage om niet te luisteren naar de aangegeven belasteringe van menere Urbain (ge moet maar eens een keer op zijn name duwen als ge er meer van wilt weten) dewelke het niet kan verdragen dat ik meer lezers heb van mijn boek die op mij stemmen. Alsook tevens met klem een ontkenninge mijnertwege dat het geen waar is dat hij mij een valse fluite zou hebben laten geworden dewelke op mijn leeftijd verzekers tot een gewaarwordinge van een ferme vaginale bloedinge zoude lijden.

Ik moete mij wel via mij eigen boek verdedigen vanwege dat menere Urbain al mijn meningen op zijn boek blokkeert. Deze dictatuur van de boeken zal Mariette zekers melden aan Brussel aan het hoofdkwartier van tinternet alwaar de boeken worden bekeken in een juridisch kadrement via dewelke het verzekers tot een proces gaat komen tussen uw aller Mariette en menere Urbain.

Edoch niet getreurd vanwege deze valse note maar er met opgeheven hoofd tegenaan dewelke mening ook de mening van Fons is die zeide, Mariette, zeide Fons, als ik u ooit met zo'n valse fluite in u gleuve zoude betrappen dan kunt ge terten.

Alsmede een reprimande voor Cindy die het nateurlik geestig vind van mij hele dagen te vragen als de pielen van mijn tarzan nog niet aan een vervanginge toe zijn. Het mog duidelijk zijn dat in de hoedanigheid van menere Urbain een vreende slechte verliezer aan het licht als tevens aan de oppervlakte ware gekomen vanwaar ik ook zegge LEVE MARIETTE!!!!! Ik hebbe geklapt en gesproken.

14:38 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (12) |  Facebook |

Commentaren

Oftewel kan ik niet zoeken, oftewel is de url onder menere Urbain zijne name verkeerd.

En nu ben ik natuurlijk curieus wat Meneer Urbain geschreven heeft; ik zal sebiet es op zijnen boek gaan kijken, maar nu niet, want ik heb mijn eigen nog niet ingehaald.

Tot sebiet es.

Gepost door: ms | 14-10-06

tja... 'k zou het ook wel willen lezen maar als ik klik kom ik niet op diene meneere zijnen boek terecht...

Gepost door: dingske | 14-10-06

Ik heb het gelezen Dat moe je je niet aantrekken zenne Mariette.

Je weet toch van de fabels van De la Fontaine ... de vos en de druiven.

De druiven zullen ook te zuur geweest zijn.

En wij stemmen gewoon voort zé.

Gepost door: ms | 14-10-06

Ik ging ook op die naam maar vond de uitleg op het volgende adres:
http://www.the-shelter.nl/blog40/framed.php?gotoblog=http://urbainalpain.punt.nl/
Marriette sge hebt toch nog altijd één plaatske voorsprong hé? proficiat!!

Gepost door: emmy | 14-10-06

))) vré mens dienen menere Urbain. Maar ge moet u daar niets van aantrekken Mariette, integendeel: schoon reklame voor uwen boek.

Gepost door: dingske | 14-10-06

de gastvrouwe zelve een keer Als tevens de bevestiginge dat het knopke niet goed werkte vanwaar mijn verontschuldiginge voor de overlast degene u overkwame, die hier op de boek ware. Alvast een vreende bedankinge voor de steun vanwege Fons en Mariette alsook een buiginge.

Gepost door: Mariette | 14-10-06

Mariette en haar dildo
Ben blij voor Fons dat de stakker wat lichamelijke rust gegund wordt. De ware aard van Mariette als geile nymfomane komt nogmaals naar boven en wees maar gerust dat ze blij is met haar genotsknots. Ze zou beter een bedankinge laten geworden aan meneer Urbain in plaats van hem af te breken. Wedden dat de batterijen al op zijn?

Gepost door: Meester Wim | 15-10-06

dat ik een keer eentwadde ga zegge K zen lange weggeweest, mor k zen were en ik bluf stemmen op marjetje..
GO MARJETJE!

Gepost door: Little Witch | 20-10-06

14 000 staat er nu op je tellerke op je boek Mariette
proficiat hoor !!!!!!!!
en je krijgt zo dadelijk een vermelding op mijn blog
eerst nog even gaan stemmen ook zie
een prettige zondag hé
groetejs

Gepost door: Borriquito | 22-10-06

Goed Mariette Dag Mariette kzien daje gie dat ier ferme goed doet met je boek, kzoen zeggen drienkt doar moar u goejen up en niet te droenke é

Gepost door: jeske | 23-10-06

lieve mariette trekt u dat allemoale nie an van dienen urbain jis gewoon jaloers ik leze geerne bie joe en gaan nog nie eens gaan zien bie em lieve groet noelle

Gepost door: noelle | 24-10-06

De commentaren zijn gesloten.