02-10-06

OPSPORING VERZOCHT

Chinese Restaurant

01:57 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

uitsluiten hmm...dat zij het slachtoffer van pedofilie zijn geworden, konden we gevoegelijk al uitsluiten,
bij de chinees zijn zij dus ook niet... een rit naar verre buitenlanden zou ik ladagesproken ook vooralsnog willen uitsluiten...tsja, dat maakt de mogelijkheden toch al weer iets beperkter...

Gepost door: gewebkijk | 02-10-06

Heeft er al iemand gaan kijken onder de bruggen van Parijs ?

Gepost door: ms | 02-10-06

)) Ziekenhuizen al gecontacteerd?

Gepost door: dingske | 02-10-06

oei !!! verloren gelopen? :-)))

Gepost door: Borriquito | 02-10-06

buren dat die buren zich hier ook al niet meer laten horen...
en een meester wim en een drs j.a.h zich niet vertonen,dat kan toch haast geen toeval zijn...
zou hier soms sprake zijn van een complot..?
zit er soms een luchtje aan de verdwijning van de lui...

Gepost door: gewebkijk | 05-10-06

Heer Gewebkijk, Ik maak mij oprecht zorgen om het lot van onze geliefde Mariette, vooral ook omdat is gebleken dat mijn zeiljacht, de Von Münchhausen, uit de haven van Zeebrugge is verdwenen. Zie ook http://urbainalpain.punt.nl/index.php?r=1&id=323096&tbl_archief=0#323096
U moet weten dat Mariette soms deelneemt aan expedities met voormeld zeiljacht en het vermoeden is dan ook niet denkbeeldig dat zij nu - aan een vooralsnog niet verklaarde verwarring ten prooi - op weg is naar de Galápagoseilanden... Het was mij al opgevallen dat zij een meer dan normale nieuwsgierigheid aan de dag legde toen zij naast mij op de brug stond als ik de Von Münchhausen door stormen en shallow waters manoeuvreerde, veiliger oorden tegemoet. Ik vergeef haar echter haar misstap en wens haar het allerbeste toe.
Ik mag wel zeggen dat wij hier allen in bange afwachting verblijven.
Geheel uit mensvriendelijke materialen opgetrokken,
Uw eigenste,
Drs. Johan Arend Happollati
(Overigens ben ik wel van gedacht dat Meester Wim een flink pak voor zijn broek verdient.)

Gepost door: Drs. Johan Arend Happollati | 05-10-06

Of zou zij zich in het land van Tolstoi bevinden... Onze Ruslandcorrespondent stuurt ons volgende, met het mysterieuze en enigmatische 'MC' ondertekende, missive:
"Diepe stilte lag over Moscou. Soms deed zich hier of daar het geluid van wielen op de besneeuwde straten hooren. Geen licht scheen meer door de vensters en de straatlantaarns waren uit. Van de kerktorens klonk de galm der klokken, die de slapende stad de nadering van den ochtend aankondigden. De straten zijn verlaten; hier en daar stuurt nog eene nachtkoetsier zijn rijtuig traag door de met zand gemengde sneeuw, of ziet men een oud vrouwtje op weg naar de kerk, waar de kaarsen reeds zijn aangestoken en branden met eene rode vlam. Ook zij, die arbeiden, maken zich weer gereed om na den langen winternacht hunne dagtaak wederom te hervatten."
enz. enz. enz.
Is hier onze teergeliefde Mariette aan het woord?
Diepmenselijke groeten aan allen die het lot van Mariette nauw aan het hart ligt.

Drs. Johan Arend Happollati

P.S. Allen die berichten uit vreemde windstreken ontvangen, worden verzocht deze hier eveneens te publiceren en aan de vergetelheid te ontrukken.
OPDAT MARIETTE NIMMER VERGETEN ZIJ !!!

Gepost door: Drs. Johan Arend Happollati | 05-10-06

Mariette in de prostitutie?
Via via heb ik vernomen, maar dat is nog niet 100 % zeker, dat Mariette, via Cindy in de prostitutie is beland. Naar het schijnt werd zij gesignaleerd in het schipperskwartier in Antwerpen, maar nogmaals, dat is van horen zeggen. Het zou eigenlijk best kunnen nu iedereen weet dat ze bij Fons niet meer aan haar trekken komt.
En zoetwatermatroos Hippoliet, gij een zeiljacht? Ge kent niet eens het verschil tussen een vliegdekschip en een roeiboot, gij stoefer!

Gepost door: Meester Wim | 05-10-06

Zou ze Agatha Christie achterna zijn ? Die verdween ook eens raadselachtig en blijkbaar hangt dat een waas van mysterie rond beroemde schrijfsters.

Gepost door: ms | 06-10-06

:-) het blijft nog stil

Gepost door: Borriquito | 06-10-06

mariette woa zijt ge toch. we zin met een poar minsn van Gullegem en omstreken die jun wekeliks klapke zwoar missen. tes te hopen daje olgowwe were boven woater komt.

Gepost door: skoeri | 07-10-06

De commentaren zijn gesloten.