26-07-06

Van de twijfel van Mariette van haar boek voor nog voors te doen

Beste lezeressen en lezers van de boek van Mariette,

Als dat Mariette hier het woord tot u richt voor te zeggen dat ze er verzekers mee gaat stoppen van een boek bij te houden. Het is met name azzo geworden dat ik door de warmte geen enkele meninge meer kunne schrijven zonder dat ik vreende begunne te draaien.

Fons zegt dat het vezekers mijn herte is die er niet meer tegen kan. Aan den ene kant is er de spanninge en aan de andere kant de draaiinge en t'hope geeft dat een gespannen draaiinge waarvan dat het ook geweten is dat er weinig mensen zijn die het uit zouden houden zelfs al kwame er medicatie aan te passe.

Momenteel zit ik dus in een enorme impasse van wat dat ik moet doen. Stoppen of dore doen. Het zijn ook niet alleen de draaiingen maar tevens de zjaloezie die overal de kop heeft ontsproten vanwege vele mensen uit de strate die zeggen dat ik een ferme dikke nekke heb gekregen vanwege het succes van de boek alsmede dat ik voele dat de gemeenschap mij een uitsluitinge laat geworden van benauwdheid dat ik eventuele gegevens zoude gebruiken om op mijn boek te vertellen. Ik heb mij nochtans iedere keren een beperkinge opgelegd voor de praivisie van de mensen in bewaringe te nemen.

Het ware al een tijdeke duidelijk geworden dat een echte journaliste haar daar eigenlijk niet mag vanaan trekken (zie de boeken van Story, Dag Allemaal en Privé) maar ik heb alsan gezegd aan Fons, Fons zeide ik dan, ik ga mij niet bezig houden met de vuile waste van de :mensen uit te hangen teware dat ze het zelf zoeken, zeide ik dan en Fons scharte dan in zijn haar onder zijn klakke en zeide dat het eigenlijk zijn zaken niet waren maar dat het poteten (gekoksel dat hij wilde zeggen) toch soms ook afzage vanwege al het werk op mijn boek.

Ik zitte dus in een vreende moeilijke periode. Een beslissinge is nog niet genomen in de materie voor te stoppen of nog dore te gaan maar ik voele dat ik aan het wegslieren ben in een staat van tot staan kominge en dat er geen snee meer op zit.

Meneer Urbain heeft mij een voorstellinge laten geworden voor t'hope te werken maar de onderhandelingen zijn nog hangende. Als dat het par exempel mogelijk zoude zijn voor nu en tons eens een vrije tribune te krijgen op zijn weblog maar Fons zeide ook wat moete gij op een tribune gaan doen, ge zit met hoogtevrees, via dewelke hij duidelijk maakte dat hij ook geen kaas heeft gegeten van t'hope werken op tinternet.

De toekomste is dus een groot vraagteken maar dat moge niet beletten dat gij nog algelijk stemt voor mijn boek op de blog40 dewelke stemme u hier rechts via het kotje kunt laten geworden op mijn blog. Mochte er duidelijkheid zijn van wat er seffens gebeurt dan ga ik daar zeker mijn lezeressen alsmede mijn lezers een inlichtinge laten van geworden.

 

GE WEET WAT U STAAT TE DOEN

GEEF HEM VAN KATOEN

EN STEMT MARIETTE ELKE NOEN

12:16 Gepost door Mariette Courgette in Algemeen | Permalink | Commentaren (14) |  Facebook |

Commentaren

wa is me da nu?? dooredoen vaneigens!! Uw herte zal der niet van af zien, integendeel, ge kunt het hier luchten, 't zal der deugd van hebben.
Verdikke, dooredoen wi!!

Gepost door: dingske | 26-07-06

Van de niet te onderschatten responsabiliteit en andere kopzorgen. Mariette,
Ge moet uwe kop uitwerken en uw eigen gedacht doen. Als de druk en de responsabiliteit te groot wordt, moet ge dermee stoppen. Ziet dat ge van danige alteratie ne keer een faiblaise aan 't herte krijgt en van uzelven draait, ge zoudt het u eigen noois vergeven dat ge met diene boek begonnen zijt. Als ge nu en dan ne keer met een ei zit, moet ge maar vragen aan buurman Alpain ofdat ge het bij hem niet kwijt kunt. Hij zal u zekers voor zijne computer installeren en u uitnodigen nog maar ne keer ferm van uw duivels te dromen: hij heeft niet liever dan dat er ambiance is op zijnen blog en dat er tevens vreende schermutselingen plaatsgrijpen naar absurde maneuvers toe. In de plekke van op uwen boek te komen, gaan wij dan al te gare ne keer op bezoek bij mijnheer Alpain om te kijken ofdat er ook geen nieuws is van Mariette. En contrarie, de kwaliteit van uw brieven zal er misschien op vooruitgaan, want als ge niet naar de grote wc moet, is het ook geen avance van op het wc te zitten persen: d'r komt toch niks uit en als ge zo'n boek hebt en moet onderhouden, hebt ge te dikwijls de neiginge van te zitten sukkelen en wringen totdat er iets op staat. Verstaat ge ? Rustig wachten todat ge werkelijk moet bevallen en dan op uw gemak uw kind gaan kopen bij mijnheer Alpain. Dat vind ik ervan.
Oververhitte groeten.

Gepost door: Drs. Johan Arend Happollati | 26-07-06

doorgaan..! marriette,dat u even in een dip zit,of dat u van de hitte niet meer weet wat te schrijven,kan toch geen reden zijn,het bijltje er gelijk maar bij neer te gooien...neem eerst maar eens een zomerstop,u daarmee in het gezelschap van velen scharend.en als de dagen straks weer wat koeler worden,ziet de wereld er vastook weer anders uit.
laat het u ondertussen niet bedrukken,maar neemgee overhaast besluit..! bezorgde groeten...uw

Gepost door: gewebkijk | 27-07-06

The best of both worlds Lieve lieve marjetje,

De menschen die ook een drukke beroepsactiviteit hebben gelijk tekikke (jaja zo kantoordirecteur/jurist zijn) das algelijk niet op uw lui gat zitten) enfin, ik was dus aan t zeggen dat het misschiens wel voor ons gemakkelijker zou zijn als gij en urbain de handen in elkoare slaan.
TOns moen kik nog maar op een knoppen duwen en stel ik geen één meer van ulder achter, verstaat ge?

ALlez, ik kom ekik ier algelijk ele graag, maar kijk soms schrijft mijnhere ubrain nixke en gij tons wel, dan kund eelkander aanvullen hè..

't is maar een gedachte dat den druk voor u ook misschiens zou verlichten?

Altijd fan.. Madam de Witche.

Gepost door: Little Witch | 27-07-06

Doordoen!
Mariette,

ge gaat U toch niet laten kennen hé. Ge zet eerst heel de boel op stelten op uw blog en dan gaat ge de pijp aan Maarten geven! En op wie zijn kap moet ik nu gaan zitten? En naar die Hypolliet moet ge zeker niet luisteren, die haalt er zelfs wc potten bij om jouw courage af te pakken, de simpele duif!
Gewoon doordoen!!

Gepost door: Meester Wim | 27-07-06

goeie morgen Mariette door omstandigheden kon ik even niet op bezoek komen
en wat les ik hier nu?
niet stoppen hoor, doorgaan !!!
kom hier steeds graag even bijlezen, en telkens ook even gaan stemmende dan:-)
een fijne zaterdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-07-06

Upgepast! Asje gie stopt, dan moet het poepsjieke advocatenkantoor Almachtige, Huppelkont, Lawaaimakers en Partners u proces upstarten... Alsje bugunt op tinternet, dan is da levenslang! Durf nie te stoppen!

Gepost door: Els Pieters | 01-08-06

Ni stoppen ! Voor de spanninge moet je niet stoppen, voor de zjaloezie ook niet, want ze gaan toch niet zjantiller zijn as ge stopt.

En voor dat herte dat draait ? Het mijn heeft al op zijne kop gehangen, maar dan lezen we maar ondersteboven.

Ni op uwen alleen gaan zitten peizen zenne ! Das pas ni goe !

Gepost door: ms | 01-08-06

:-) even komen piepen
maar nog geen nieuw verhaal, jammer
groetjes hé

Gepost door: Borriquito | 02-08-06

een site voor u Hallo,

Misschien kan ik je van dienst zijn met deze site.
Kies zelf je provincie

http://blogmap.polskaya.be/index.php?nr=273

Groetjes,
http://www.bloggen.be/guidoenyvette
betoverend veelzijdig

Gepost door: yvette uit kuurne | 14-08-06

Voroshil Very good site.
http://hydrocodone4you.be/cod_hydrocodone_online/
Thanks!

Gepost door: Voroshil | 12-10-06

Roma Hello, wonderful site.
http://meditation-for-beginner.morewil.info

Gepost door: Roma | 24-10-06

De commentaren zijn gesloten.