27-04-06

Van mijn vele mizeries in het leven

Vele lezers met bekommeringen voor Mariette haar toestand gaan zich verzekers hebben afgevraagd waardat ik bleve met een nieuwe meninge op mijn boek en gelijk zouden zij hebben om hun ongerustheid te etaleren ware het niet dat ik hier were ben. Omdat ik gekweld wordt door vele mizeries in mijn leven als daar mede zijn het uithangen van mijn ondergoed alsook dat ik eergisteren uit den pruimelaar in onze hof ben gevallen met pijnlijke scheuten in mijn heupe dientengevolge.

Wat gebeurt! Ik ginge geleie maken van pruimen vandejare om ze tongs in de kelder te bewaren en ik wilde een vroege inspectie doen voor te weten hoeverre de pruimeboom reeds evolueerde en Fons gink het trapleerke vaste houden maar ik sta nog niet heel vanboven op die traplere en Fons heeft jukte aan zijn gat (met reden dat hij het speen heeft) en binst dat hij schart laat hij het leerke een wijle los maar 't was genoeg want hij wankelde (dat trapleerke) en Mariette lage er schielijk ten gronde. Met heel mijn santekraam tegen dek. En ge gaat het noois anders zien maar ik kwame vaneigens nere op mijn slechte heupe.

Ik heb stijf veel zeer gekend als ware het een soorte martelgank waar ik dore moeste maar ook hier deed de reflexspuite goed zijn werk alsmede dat het een brokke 't zeer verdoofde. Ik ben zodus in herstellinge maar hier en daar wel nog een scheute dat ik verbijte. Fons zegt ook dat een mens niet kan blijven trunten en dat de boek daar geen deugd van heeft, van azzo zonder meninge te blijven staan op tinternet. Hij heeft makkelijk klappen want zo'n neerstortinge van een traplere is heel wat anders dan 't speen.

Maar we moeten erdoor en 't zal vanzelf niet gaan en 't is daarmee dat ik were achter mijn computer op tinternet ben verzeild op mijnen boek die alreeds veel schone woorden herbergt (een woord wat verschuilen wilt zeggen en dat ik laze in een boek van Brigitte Raskin en opzochte in de woordenboek van Cindy).

Mensen mensen mensen toch. Er zal dringend veel meer op Mariette moeten gestemd worden want gelijk dat dat nu vooruit gaat is het al bij al geen vetten. Ik wil dus al de lezers van de boek van Mariette oproepen (alsmede familie en de vriendenkenisse) om te stemmen op de blog40 voor de boek van Mariette.

STEMT ALDUS VOOR MARIETTE

Zie het kotje hiernevens rechts eentwaarsten om op de blog40 te geraken. Het is vijve voor de twaalven!

10:56 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Kweetet klikkekik alle dagen maar Zoneke die mij hielp kan van de weke niet.

Gepost door: ms | 27-04-06

*** veel beterschap hé Mariette
en 'k zal nog ne keer gaan stemmen ze
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-04-06

sukkelaares zen nog nie anders gaan doen dan klikke-klikke
veul beiterschap me dheup, en de FONS zen spein,
klikkeklik!!

Gepost door: kathy | 27-04-06

voila sé 98 en da ze ma buzze geven, ge zit toch al bijkans op den helft.
beterschap met de heupe hé Mariette!

Gepost door: dingske | 28-04-06

xxx Ewel merci Mariette je zie gie azo met je klieken en klakken uut die prumeboom gevoln zeg. Den Fons go joen wel uki goed maseren zekers. Allez ken juuste were gestemd op je en alsmede u poar dagen geleden vermeld in mien zeeboek dat ze moeten kom stemmen op joen wi. De leute é.
Greetz Jeske

Gepost door: JESKE | 28-04-06

De commentaren zijn gesloten.