23-04-06

Vanwege de gewichtige stijginge in de lijste

Aandacht aandacht aan elkeen die de boek van Mariette vandaag bezoekt, dit is de boek van de supertip van de lijste van de blog40 en u bent momenteel dus op een gewichtige boek vanwege de importente stijginge van Mariette. Alsook een vriendelijke bedankinge voor al de mensen die mij steunen alsmede een pek in het gat van meneer Hippoliet van de Arend die mij niet steunt omdat hij een brokke fan is van menere Urbain van hiernevens (tevens aanwezig in de lijste alsook veel wind in zijn broek als dat hij nog hogere staat als Mariette maar dit terzijde en er dus helegangs nevens.)

't Was weer een cirque van jewelste in de curzus van de gsm van het KAV door het toeval dat Emerance Defruydt een 09 nummer hadde gebeld en dan nog met de GSM van die zurkeltrutte die de curzus geeft en die azzo geaffecteerd klapt. Vaneigens dat Emerance dat niet ekspres hadde gedaan (God behoede haar voor zo'n zonde) maar dat mens wiste niet welke numero ze hadde ingetoetst vanwege dat ze haar leesbril niet meehadde. Fons zegde ook dat het een kostelijke keer gaat zijn voor de zurkeltrutte maar ik zeide ook, Fons, zeide ik, als ge een hemde van Moschino kunt dragen voor in de lesse voor te gaan dan is uwen financiële draagkracht niet geheel ontoereikend. Ik ware preus dat ik zo'n zinne eruit had gekregen en Fons bezage mij met een scheef oge en hij zeide, mariette zeide hij, tienk mien dat ge al helemale klapt gelijk dat mens ook.

Verders ook nog een kluchtige gebeurtenisse met Warten Santens die juist nevens mij zit in de lesse en dat ik hem moeste bellen van de zurkeltrutte. Ik belle Warten en hij pakt op en hij dede de stemme achter van de paus en zegde Pedankt voor die belle! Sè, ik piste bijkans in mijn broek van het lachen en dat we algelijk een keer mogen lachen ook zeide Warten tegen de zurkeltrutte die er gelijk niet van gediend ware van al die dommigheden, gelijk dat ze het zeide.

Tussen den Hongaar en Cindy is het gedaan. Het kwam tot een pijnlijke breuke. Cindy zeide, Arpad zeide zij, 't zijn niet zozere uw manieren maar 't is eerder uw reuke vanwaar deze breuke. Ondertussen hebben wij alreeds in he snotje dat dat werk aan zo'n pale goed verdient want Cindy gaat een Golf kopen dewelke zij vandeneerste keer in contanten zal betalen. Fons vielde bijkans achterovere als hij het hoorde want 't is een voiture van meer dan een half miljoen van vroeger en nu 19850 euro (fumé ruiten gratuit alsook sportvelgen en een servisch stuur) waarvan dat Fons ook zegde waarvoor hebde gij dat nodig en dat Cindy ook zeide dat het ferme gemakkelijk is als ge azzo aan dat stuur niet moet sleuren. Morgen mag ze hem gaan afhalen bij garage Raes in Oostkamp. Ik vrage mij af hoe dat dat hier zal gaan in de strate. Er is al zo weinig plekke voor te staan zonder dat Cindy nu ook nog eens een plekke zal moeten vinden. Maar dit zijn zorgen voor latere. Ik ga nu eerst mijn diepvries ontdooien en uitkuisen want 't is gelijk een stal sinds dat die kiekens van Hervé daarin gezeten hebben.

Alsook een zeer goede zondag gewenst aan alle lezers van mijn boek vanwege Fons en Mariette. Vergeet aub uw stemme niet uit te brengen op de boek van Mariette!

 

14:21 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Muiletrekker

Mariette,

het is zeer tegen mijn goesting maar ik heb toch maar een stem uitgebracht op uw blog. Dat is nog eens wat anders dan die muiletrekker van meneer Hippoliet hé, die pipo die het allemaal beter weet en voor wie jij nog een boontje schijnt te hebben ook, gij slimoor!!

Gepost door: Meester Wim | 23-04-06

xxx Aaaaa den Mariette, ken were uki kom kerjeuzeneuzen in je boek. Tis assan aangenaam voe je gebeurtenissen te lezen é. Ken ik juuste were me stemme uutgebracht si voe joen boek. Allez u goejenavond en slapwel é. Dada Jeske

Gepost door: Jeske | 23-04-06

Van het dilemma (= verscheurende keuze) en van de kolère Ewel Mariette, nu voele ik mij toch ambetant, zè. Ik hebbe u toch al gezeid dat ik niet voor Urbain én voor u tegelijk kan stemmen! Maar ge moogt dul zijn of blijde: ik ga mijne kop uitwerken en voor mijnheer Urbain blijven stemmen. En als het u niet aanstaat dan kunt ge er nog altijd uwen kop nevens leggen. Dat ik nu zo'n toon moet aanslaan tegen u! Ik die u altijd zo geern gezien hebbe. Maar ja… 't is ook uw schuld met uw onmogelijke wensen. 't Is trouwens ook de schuld van meester Wim die van langs om meer op mijn zemels begint te werken. Dat is nu toch typisch zo'n schoolmeesterke dat met iedereen in ruzie komt en dan attaqueert in alle richtingen: vriend of vijand, iedereen valt in den hoek van de slagen.
Maar kom, 't zal wel were koelen zonder blazen.
Ik ben zeer content dat het af is tussen Cindy en haren Hongaar. Als dat nog lange ging duren ging ze zij uiteindelijk toch uit nen vuilen lepel eten.
En dat van dienen Golf met een servisch stuur, dat snap ik niet. Wat is dadde? Een servisch stuur?
Dinsdag, woensdag en donderdag moet ik naar het hospitaal voor een magische scen van mijn hersenen alsmede een ruggemerginterpunctie en zal ik dus niet kunnen reageren.
Nog nen goeien zondag toegewenst.

Gepost door: Drs. Johan Arend Happollati | 23-04-06

Hallo Met plezier hier nog ééns komen bijlezen en mijn stem heb je
groetjesNinne

Gepost door: Ninne | 24-04-06

Ferme gebeurtenissen Ge zijt geij algelijk de 'sterre' van de gsmlesse zekerst. Dat ge dat allemaal al zo goed kunt, nen dikke proficiat. Amai, Cindy nen nieven otto, zeg.. uw dochter boert goed hè!

Nog veel succes met de competiesje, ik em al veels gestemd zunne!

Gepost door: Little Witch | 24-04-06

de gastvrouwe een keer zelve nu Een stijve grote bedankinge voor al de mensen die mij steunen alsook gelieve geen ruzie te maken voor een meninge op den boek gelijk menere Hippoliet en meester Wim want wat moeten de mensen daar al niet van peinzen! Tevens een berispinge aangaande dat ik mijn boontjes wel zal halen bij Rosa van het groenselkraam langs de lane en dat ik van niemand boontjes moet hebben. Waffere klaps is dat nu algelijk ook al were!

Gepost door: Mariette | 24-04-06

De commentaren zijn gesloten.