09-04-06

Vanwege een verwikkelinge

Omtrent redens van verwikkelinge zal Mariette een eindeke niet kunnen in haar boek schrijven. Ik peinze dat het zekers nog een dag of drieë zal geduren eerdat ze were zal kunnen schrijven. 't Is waarom dat ze in haar bedde zit met een griep die ze g'attrapeerd heeft in Vrankrijk.

Maar ze komt zekers zo gauwe mogelijks were zulle. Fons zegde het ook, Mariette, dat hij zegde, dat is toch algelijk ook geen reclame van azzo dagen achter malkaar nietend te schrijven maar 'k zeide 'k ik ook, Fons zeide 'k ik, ik voele mij ellendig en moe en ik kanne'k ik azzo niet schrijven.

En azzo gaat dat nog een einde duren en gaat ge nog een brokke patience moeten hebben alvorens dat de nieuwe avonturen van Fons en Mariette alweder een aanvang gaan nemen.

12:58 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

holaaa dat ge dat nu moet oplopen in Frankrijk....schaap toch. Alé wordt maar rap beter dat we u terug horen! En zeg aan Fons dat ie niet moet zagen dat ge niet op uwen boek kunt schrijven, mo dat ie u goed moe soigneren dat ge rappe geneest!! De zot!

Gepost door: dingske | 09-04-06

Vrankrijk Nu ge toch thuis zijt Mariette, kunt ge eens aan Cindy vragen om uw ruiten aan de straatkant te kuisen? Ik heb er gisteren met menere Urbain schande van staan klappen op strate. Die mens zegt ook dat 't schande is om naast zo'n vuile ruiten te moeten wonen. En ik ben bijkans zeker dat dien griep muiletrekkerij is om eens goed gediend te zijn, maar 't zijn gedachten. Allez, allen samen voor een propere straat!

René

Gepost door: René Planchez | 09-04-06

*** veel beterschap Mariette !!!

Gepost door: Borriquito | 09-04-06

ochgotttekes marietje zijde ziek, kan die Fons van au a nie wa beiter verzeurge, ge hêt toch nie me a gat bloet geleige da in Vrankrijk.
Nou moete zeiker a ruite nie kuise zenne, veu da ge nog mier oep doe, rap beiterschap en mss kan de FONS is oep den boek koome?? dag

Gepost door: kathy | 09-04-06

Oei ! De griep ! En dan nog een Franse griep. Hopelijk is dat niet zo erg als een Franse colère.

Ga maar in uw bed zenne en en trek je van de rest niks aan, ze zijn allemaal groot genoeg om hunne plan te trekken.

Gepost door: ms | 09-04-06

** En spoedig herstel en verzorg je maar goed
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 10-04-06

Twijfels
Goed gezegd René, ik heb ook mijn twijfels over Mariette haar griep. In mijn klas zit het vol met griepgevallen maar 's avonds zie ik ze zitten op café. Ze zou beter eens de griep aan haar tong krijgen, het zou rap gedaan zijn met ons te verwijten!

Gepost door: Meester Wim | 10-04-06

Beste Meester Wim ge hebt óverschot van gelijk. Ons - twee deftige, sociaalvoelende mensen - azzo voor paal zetten op haren boek. Ge ziet wel wie hier den boel draaiende houdt. Eet nog een pralineke Mariette!
Toen ik vandenavent ging gaan klinken aan de belle van Mariette, om Fons te gaan afhalen voor de biljaar, deed een bleke, schichtige Fons de deure open. hij stamelde:"Euh, nu nie René, 't zal voor een andere keer zijn, Marietje is nie te goe." Ze wil ons duidelijk uit elkaar splitsen! Enfin, speelt gij eingenlijk biljaar, Meester Wim?

Gepost door: René Planchez | 10-04-06

* Ik kom nog ééns kijken hoe het met je gaat , wordt maar vlug beter ik zie dat je tellertje bijna op 40000 staat
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 11-04-06

Ferm spijtig vaneigens, mor nietten on te doen, weir zullen moeten wachten gelèk iederien.

Gepost door: Little Witch | 11-04-06

De commentaren zijn gesloten.