01-04-06

Van het kluchtje van Fons

Vandenuchtend heeft Fons een paling in mijn onderbroek gestoken zonder dat ik het wiste. Ik peinsde dat ik er gink inblijven als ik hem had aangedaan maar daar stond alreeds Fons aan de deure die zegde hahaha 1 april zegde hij, den gloeienden ezel want ik had wel het verschot van mij leven opgedaan.

Vanwege allesoorten mankementen aan zijnen GPS is die vrijer van Cindy hier gisteren niet geraakt waarom hij het niet gevonden had van Kortrijk tot aan ons deure. Fons zegde nog dat het verzekers geen te groot lucht gaat zijn als hij dat al niet vind. Maar ik zegge ook, Fons zegde ik, ge moogt de mensen geen veroordelinge aandoen alvorens ge ze nog niet gezien hebt waarop Fons met zijn hoofd schudde gelijk ten teken van dat hij wilde zeggen maar zijt gij toch een naief schaap en alwaar ik nog niet mee gediend was maar het was gebeurt en de schade alreeds verricht.

Ik wil gebruik maken van een meninge om iedereen een goed weekend te wensen alsook dat het were mag meezitten voor al diegenen die in underen hof wilden werken of een keer een toerken wilden doen.

Te koop: een gestoomde paling  hahahahahaha... we mogen algelijk een keer een schete lachen ook zeker mede daar het den eerste april is hahahahahaha... ik blijve er hier bijkans in. 

16:27 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:)) azoe ne pipo die fons, ne palink. Marietke toch, kad hem een pan oep zenne kop geslage, den doerak.
da lief van cindy, das een scheet ineen fles, dagade zien, zoe genit nog van tweekent en de groetjes, K

Gepost door: kathy | 01-04-06

:: 't schoolmeesterke zal dat graag horen van dien paling....

Gepost door: dingske | 01-04-06

grapjas Die Fons van u is een mooie grapjas!

Gepost door: mevrouwsmits | 02-04-06

Oei ! Hopelijk zijde der niet in gebleven en hedde die paling in 't groen klaar gemaakt voor de Fons gisterenavond.

Ne GPS moeten ze allemaal hebben en weet je wat ? Ik heb dat niet nodig, ik kan nog altijd klappen, maar peisde niet dat die niet dierf komen ?

Gepost door: ms | 02-04-06

Uwen vuilzak stinkt Zeg Mariette, ge hebt die paling toch geen drie dagen laten chambreren om hem nu in uwen vuilzak te steken voor de maandag? Toen ik vandemorgen mijn luiken ging openzetten, kwam er toch zo'n aardige geur in m'n neuze. Ik volgde de geur en kwam bij uwen vuilzak terecht. Gezien uw vertellement met den paling en vooral over wàt de Fons er mee uitgespookt heeft, kan ekkik nie anders of concluderen dat dienen paling in uwen vuilzak zit en nu op strate staat te wachten voor meegenomen te worden door de vuilkarre... En dienen paling stinkt naar meer dan naar vorte vis, als ge begrijpt wat ik bedoele... In onzen tijd zou men van de gemiddelde mens toch meer hygiëne verwachten.
Ik kan nie wachten tot de vuilkarre passeert, want 't is nie te doen, Mariette en haren stank.

Gepost door: René Pkanchez | 03-04-06

De commentaren zijn gesloten.