23-03-06

Oosjang in plekke van Molecule en dat ik het morgen ga vertellen

Nog een geluk dat dingske dat op 't laatste moment nog in mijn ore geblazen heeft via haar meninge op mijn boek of we waren wij bijkans aangezet naar Molecule om er voor een gesloten deure te staan want dat is daar inderdaad niet open de donderdag. We zijn dan een keer naar Oosjang geweest, Fons en ikke, in Vrankrijk.

Maar met dat schoon were en in Frankrijke warende moeste Fons van z'n eigens were in de picons vliegen gelijk dat 't limonade was met het gekende gevolg dat hij zo zat was of een zwitser tegen ten zessen. We hebben dan een taxi mogen pakken en 't koste stukken van mensen en we zijn nog maar juiste thuis en ik ben 't gat af dus de vertellinge alsmede de meninge van Vrankrijk zal voor morgen zijn.

Aan éénieder van hier op de boek een goede nacht gewenst en morgen ben ik hier were met heel 't relaas van de realiteiten. Ge gaat het dan wel horen maar 't was allesins were proper met Fons zijn toestand!

23:25 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ja Fonske tmoet maar zo lekker niet zijn hé jong.

Gepost door: dingske | 24-03-06

De gastvrouwe zelve een keer Dat is ook wel azzo, madam dingske maar ge moet mate weten ook in de picon want Fons jent in nietend geen mate uitgenome in zijn liefdesverklaringe maar we gaan hier niet uit 't bedde klappen, zegge'k ik alsan. U een prettige verblijvinge gewenst van mariette op haar boek.

Gepost door: Mariette | 24-03-06

De commentaren zijn gesloten.