28-02-06

Van het incident met de supappe van de opel.

Ik was vandenochtend al van te zevenen wakker want Cindy moeste haar haar drogen in de badkamer omdat ze naar Brussel moet naar meneer Picart in verband met haar contractverlenginge en geruchte dat ze zij alsan maakt dat een mens er dikwijls wakker van schiet. Het is ook vanwege de aangrenzinge van de badkamer aan de kamer van Fons en Mariette dat het een storend effect heeft op mij in mijn slape, al dat geruchte. En 't is alsan 't zelfde maar Fons lag te snurken dat de nachtlampe der van beefde en azzo was twee keren lawijt dat het horen en zien bijkans vergink en waardoor ik van den eerste keer uit mijn slape geraakte.

Een keer dat ik wakker ben moet ik uit mijn bedde want ge hebt mensen die under dan nog een keer draaien maar ik kanne dat niet. Ik zeide dus in mijn eigen ik gaan opstaan en misschien een keer nog eentwadde in mijn boek schrijven op tinternet. Ik wil mij zetten op dien band van de opel kadet van Maurice en zette ik mij niet te kloefe met mijn gat op die supappe zekere. Er gink een scheute door mijn lijf dat ik er aardig van wiere. Want mijn gat is nog altijd mijn tere plekke binst de genezinge van mijn lavement en de buize.

Van die ruzie van de missies is dat ook weer in orde geraakt omdat achter een besprekinge de prijs van de bierbon en een draai aan het rad (altijd prijs) zal gezet worden door zuster Verbeke zonder haar te moeten aantrekken van de reste van 't missiecommiteit. Magda gaat haar dan meer aantrekken van de organisatie van de pannekoeken en de kaffie en azzo was iedereen content.

Ik ga dan vanachternoene met Fons achter nieuwe onderlijvekes want hij zit er rats deure door zijn andere. Ik peinze van een keer te gaan kijken naar Destroopere (niet van de lukken maar van de kledijen voor haar en hem) want dat is daar vreende te doen van prijs dat ge er ook nog geraakt met het pensioen want Cindy wil nietend afgeven omdat ze zegt dat ze bijkans nooit thuis is. De gloeiende kalle.

Mocht ik nog tijd hebben vanavond dan zal ik misschien nog een keer eentwat schrijven van de strate hier. De mensen zijn daarvan gediend dat ze een keer in mijn boek mogen staan in de meningen van Mariette op d'eerste bladzijde van mijnen cahier. Verders rest mij nog allene een bedankinge van Mariette voor de lezers van mijn boek alsook mijn dankbaarheid voor de mensen en ook voor zij die niet op mijn beok geraken vanwege geen aansluitinge op tinternet.

15:33 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** ben even kome bijlezen hoe het met je gaat
nog een aangename dinsdag verder Mariette
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-02-06

* kzien dat nog altet nie mee zit, rap beiter weure zenne. in de zieman keupte nog goeiekoeper, ga da ma is zeen, dag he

Gepost door: kathy | 28-02-06

De commentaren zijn gesloten.