27-02-06

Dat Mariette were thuis is en nog zeer heeft aan haar gat.

Beste bezoekers van mijn boek. Ik, Mariette Courgette ben hier eindelijk were. Het is wat geweest daar in de klinieke voor de lavement en dan de buize in mijn gat. Ik zal proberen van te vertellen van wat er gebeurd is binst de medische ingrepe van de lavement.

Mariette moeste dus op een brancard gaan zitten op mijn knieën en met mijn gat in de lucht. Ik was gegeneerd dat mijn kaken er gloeiende rood van stonden, niet van mijn gat maar van mijn eigen kaken. Binst mijn gegeneerdheid heeft den doktoor nietend te verletten en hij schuift daar mijn mens een buize in mijn gat de dikte van een pulle haarlak.

Dat spel begint te lopen en ik voele een warme massa in mijn derms vloeien. Een gewaarwordinge die rare deed en ieverans gelijk gelijkte op een omgekeerde diarree. Als ineens het gebeurt, het drama van de buize. Het achterste van dien brancard slaat almeddekeer toe, ik stuik rechte naar beneden tegen de vloer met een boenk dat ze allemaal hoorden tot ver in de omtrek. Ik Mariette lage daar wiesterkapele tegen dek.

De zuster komt binnen gevlogen van het geruchte en ze zegt 'gaat het madam' en ik zeg dat het gaat maar dat ik gelijk een nijpend gevoel aan mijn gat heb. De zuster bekijkt mijn gat en ze zegt dat het niet moeilijk is want dat er nog een ende buize in mijn gat zit dat ze er niet uitkregen omdat die buize veels te diepe zat.

Ik heb daar dan nog tot vanochtend met die buize in mijn gat gelegen omdat de doktoren in congé waren. Door een geluk van god heb ik die buize er rond ten elven zelve uitgescheten van de gevolgen van dat lavement zegde de zuster.

Ik ben nu were thuis maar ik kan nog niet te lange in mijn boek schrijven vanwege nog altijd ferme ambetante steken aan mijn gat. Het is gelijk dat ze met eentwat in mijn gat kotteren. Gelijk dat die buize daar nog inzit maar dat is een vals gevoel maar ik voel het algelijk toch maar.

Ik wil wel een bedankinge doen aan de mensen die mij via een geschrifte in mijn boek een goeien afloop van de kwestie met de buize wensten en ook een speciale bedankinge gaat uit naar Fons voor zijn draaïnge van mijn liedje van de velo waarvan ik veel steun heb gekend binst mijn genezinge.

Alsook een merci vanuit mijn herte voor Maurice van drie huizen verder waarom dat hij mij een binnenband van een opel kadet ter schenkinge heeft gegeven om op te zitten zodat mijn gat geen druk heeft. Bij deze ook aan iedereen bedankt van Mariette.

14:33 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Sorry Mariette, dat ik niet eerder op je blog ben komen kijken (omstandigheden).
Ik wens jouw poep alvast beterschap toe (ik kan mijne lach niet inhouden)
Liefs van
vrouwke

Gepost door: vrouwke | 27-02-06

Mor Mariette toch ! Ne mens zou nog slechter uit de kliniek komen dan dat hij der binnen gegaan is ! Wat een miserie en wat een ellende !

Gepost door: ms | 27-02-06

* twas zeker afzeen marjetteke, zoe moete late kotere,da zitte ze mé ne mens niks in he, probeirt oep elle fons zenne schoet wattezitte, das misschin wa malser, allee veul beiterschap en goe ruste, tot één deizer, khem nog altet zongebrek.

Gepost door: kathy | 27-02-06

Voor een bedankinge Ik wens al de reageerders van mijn boek het beste en ook een bedankinge omdat zij ook met mij inzitten over mijn accident met de buize en van iedere meninge in mijn boek dat ge schrijft gloeit mijn gat minder en minder. Bedankt van Mariette.

Gepost door: Mariette | 27-02-06

geniaal marietje, ik heb me een breuk gelachen, mijne dag is weer goed!!
ne ferme knuffel!!

Gepost door: dingske | 27-02-06

Mariette... Joenk toch ! Van nen goeie afloop gesproken...

Gepost door: Doctorandus Johan Arend Happollati | 27-02-06

Leezinge Emmo mens toch! Wil je eens geen spreekienge komen houden voor den duivenbond van 't weekend in Café Vespa, Marietjen? Dat we weten waaraan we beginnen als de doktoors beginnen te spreken van lavementen.

Gepost door: René Planchez | 27-02-06

Welkom thuis! Awel Mariette…gezien dat ge met uw zeer gat…toch nog wat in mijne boek hebt geschreven, moet ik zeggen chapeau hoor.
Nog maar net uit de kliniek en al zo druk in de weer met in uw boek schrijven, ik neem er mijn klakske voor af, gij zijt nie min.
Maar daar zal die binnenband van die opel van Maurice wel voor iets tussen zitten, ge zit nu iet of wat aangenamer achter uwe computer.
Madam Mariette…laat u door uwe Fons maar goe swanjeren, zodat ge weer rap den ouwe zijt.

Gepost door: marian | 27-02-06

fijn dat het weer beter gaat ... met die miserie met dat gat van jou Marietje...

Zeg, op een band van een Ford Galaxy had ge nog véél beter gezeten zelle...

Vele lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 27-02-06

Mariette Uw gat staat ook met een tutte!
Awel merci.

Groetjes en veel beteringe,
GDb

Gepost door: GDB | 28-02-06

De commentaren zijn gesloten.