24-02-06

Tijdelijke ongeschiktheid van morgen

Vanwege een zware darmoperatie (een lavement) zal ik, Mariette Courgette, niet beschikbaar zijn op mijn boek voor morgen gedurende de dag. Fons zal proberen om zovele mogelijks de extreme gevallen te arrangeren maar ik wete van tevoren dat hij vele minder arlert is dan ikzelve op dat gebied mede ook omdat het eigenlijk zijn boek niet is.

Steuningen en sollicitaties voor de ingrepe moogt ge in mijn boek zetten en dan zal ik dat morgenavond als ik were ben van mijn lavement lezen ter ondersteuninge van mijn genezinge.

Een goeien avond ook gewenst aan zij die mijn boek gedurende de latere uren nog zouden bekijken of mij een bezoek zouden brengen.

PS: Onze katte heeft het verzekers betrapt van ons Cindy maar ze zit nu ook al met diarree. En ik zitte volledig verstopt vanwaar de reden van mijn darmingrepe.

17:09 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat Je staat al op de startpagina vanSkynet met je blogje
Fijn weekend
Liefs Ninne

Gepost door: Ninne | 24-02-06

De gastvrouwe. Van harte een bedankinge madam Ninne om mij op de startpagina van uw boek te zetten en mij dat te vermelden want ik wiste nog van nietend omdat ik op de boek van meneer urbain aan t'helpen was voor die recordpoginge die dan nog mislukt is ook. bedankt van Mariette en een hele goeie weekeinde gewenst aan u en al u volk ook. En ook van Fons een bedankinge, zegt hij.

Gepost door: Mariette | 24-02-06

De commentaren zijn gesloten.