24-02-06

Spreekverbod

Een mens verwacht dat allemale niet op tinternet maar er zijn speciale verenigingen met een name in de wereld van de boeken die daar hele studies van maken van welke boeken vele en welke boeken weinig bezocht worden. Ik viel vandenochtend haast achterover toen ik in 't snotje kreeg dat mijn boek vermeld is in de categorië 'Beste evolutie van de week'. Ik sta daar met mijn boek op de zesde plekke en Fons (die er weer helemaal door is) zegt dat dat niet moeilijk is als ge in uw boek zijn foto's opneemt. Seffens een peer tegen zijn bakkes! Is dat algelijk een blagaai als hij begint.

Ik zal mijn aangekondigde vertellinge over het tegader komen van de top van de missiekring bij madam Magda niet kunnen zetten in mijn boek omdat eerwaarde zuster Verbeke gevraagd heeft om het nog stille te houden vanwege het feit dat het nog niet helemale uitgeklapt is tussen haar en Vivianne van 't rad (altijd prijs).

Maar vanachternoene ga ik dan eindelijk een keer tijd hebben voor die vertellinge te placeren van Magda van Voncke Scheppers als dat zij haar moeide met de staat van mijn zulle omdat Fons toch gaat biljaarden in café 't Gistelhof.

Ik moet ook magerie een keer bij Santippe geraken met mijn haar want zondag is er een gezongen jaarmesse van Wiliam van schrijnwerkerije De kezelaere die nog ons dak vermaakt heeft en ik zit met een brokke uitgroei. Da's ook al een heel ende geleden maar Fons heeft nog de facture liggen. Misschien later ook nog een vertellienge over ons dak want we hebben daar onze pere mee gezien met dat dak, in den tijd.

10:16 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

bdb urbain raad u aan, terecht!

Gepost door: demopperpot | 24-02-06

De gastvrouwe Hartelijk dank voor u bezoek in mijn boek, menere deboer, en ik zal dan ook eens binnenspringen vanachternoene op u boek maar 'k zie dat het weer een boek van olland is en soms zit ik daar dan mee in dat mijn tale niet zal overkomen omdat Ollanders zo heel anders klappen. Maar toch onverwijld bedankt van mariette om in mijn boek u meninge te zetten.

Gepost door: Mariette | 24-02-06

De commentaren zijn gesloten.