23-02-06

Dat ik nu naar mijn bedde ga.

Er gaan daar veel mensen misschien slecht van slapen maar ik heb nu echt d'essentie niet meer voor nog veel in mijn boek te schrijven en morgen komt ook alhier. Ik heb wel de archief van de foto's aangepast op de aanwijzinge van Fons die eigentlijk de fotograaf van de familie is. Hij wilde hem dus persé hem bemoeien met mijn lei out en hij bleef zagen en neuten zolange tot dat die foto's erop stonden.

't Is een foto van zijn sigaren en van de Lada van Fons en Mariette. Zelve mag ik niet meer rijden omdat ik een paar jaar geleden een nieuwe heupe ben gestoken en dat ze daar ambetant gingen van doen van de verzekeringe en van de premie die moeste verhoogd worden. Maar 't was aan under gat want we betalen al genoeg zei Fons. En ik mochte dus niet meer rijden.

Ik ga dan morgen een soorte verslag doen van Magda en hoe wij daar vanachternoene op de kaffie zijn ontvangen van Magda. Dat mens kent er eentwat van van volk te ontvangen want er stonden verzekers vier soorten koeken voor bij de kaffie. Nu, 't was niet vele geen avance van al die koeken want achter een half uur was 't ruzie met zuster Verbeke over de prijs van de bierbons en van een draai aan 't rad (altijd prijs).

En dan ga ik nu naar mijn bedde en ik wens alle lezers een goede nacht en ook een goeden avond nog aan dedeze die nog op zouden blijven. Nog een goeien avond van Mariette. 

 

22:48 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

*** da's wel een erg geval diene van da filmpke hé
goeie nacht Mariette slaap wel
groetjes

Gepost door: Borriquito | 23-02-06

welterusten mariette

Gepost door: henkjan | 24-02-06

De commentaren zijn gesloten.