21-02-06

't Begint te komen.

't Was met moeite kart na den achten of ik had al bete. Een reactie van de madam van de fotografie die mij succes wenste. Rond ten negenenalf dan were een bericht van een brokke van een spanjaard, maar dendezen betrouwde ik lijk geen 100%. 'k Ben vriendelijk gebleven tegen die mens maar afstandelijk.

Ons Cindy is daarjuist thuisgekomen met een borstvallinge. Hoesten en lelijk doen, 't was de moeite. Fons van z'n eigens vandeneerste keer in den aanslag met de vickx om haar borst in te wrijven maar 't was aan zijn neuze. Da'k hem van tijds niet moste tegenhouden, 't schaap was allang en ceinte.

11:28 Gepost door Mariette Courgette | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Zeg het zoals het is Mooi gesproken, mevr. Courgette. Het ruikt hier minder zuur dan ik had verwacht.

Gepost door: Max J. Molovich | 21-02-06

:-) Heel leuk hoe je schrijft kom vast terug
groetje sNinne

Gepost door: Ninne | 21-02-06

de gastvrouwe Zijt gij den dezen van die films, menere molovolks? Onze Cindy ziet u graag bezig maar wij verzetten hem als u op den tv komt want Fons kan daar niet tegen, tegen al dat geweld. Cindy zegt dat ge niet den echten zijt omdat ik algelijk niet moet peinzen van bezoek te moeten verwachten van akteurs en gekend volk.

Gepost door: Mariette | 21-02-06

de gastvrouwe Dank u voor de reactie, madam sNinne (mens waffere rare name) en ik heb ook al eens in uw boek geschreven. 't is ook schoon bij u. Hartelijk bedankt en tot later.

Gepost door: Mariette | 21-02-06

Madame Courgette Het genoegen is waarlijk volledig aan mijn kant als ik typ dat ik hier geiren vertoef! Een ware opluchting is uwen blog, een oase van Vlaams temidden van de kakketuten van 't schuun Nederlands. En 't is geenéén die 't eigenlijk kan. Dat kan ook niet anders met die spelling dat ze standvastig veranderen. Ze hebben al meer spellingen had de laatste jaren dan ik onderhemdekes.

Verdomme, verdomme, ik zit hier bijkans te bleiten van geluk dat gij zo schone kunt schrijven. Echt. Ge zijt precies d'incarnatie van Guido Gezelle maar dan met tetten. Alhoewel, op die foto te zien zal uw tettesacoche wel niet te gevuld meer zijn, zeker? Maar dat doet er allemaal niet toe. Het allerbelangrijkste is dat gij ons stijf verblijdt met uw gezelschap!

't Is zeker dadde.

Doet zo verder, Courgetje, I like your style!

Welgemeende groeten van

Djiediebie.

Gepost door: GDB | 21-02-06

de gastvrouwe Menere djiediebie, ge zit er rechte op met uw parlé en gij heeft teminste een aanzichte aan al dien dei van geen vlaams en wel schoon vlaams gelijk dat de bourgeoisie zou willen dat wij klappen, wij gewone werkmensen. Maar ze vergeten van z'n eigens dat wij niet bestudeerd zijn vanwege gebrek aan geld. Maar wat ziet ge dan, als ze dan zelf moeten schrijven dan vallen de schellen van uw ogen als ge ziet waffere fouten ze alemaal zouden durven maken.
Fons was er wel niet van gediend dat ge over mijn tettekot begoste want hij zegt tinternet zit vol van vulaards die naar uw melkfabrieke zouden willen loeren. Zoudt ge u volgende keer een beetje willen inhouden op dat vlak want Fons houdt dat hier ook in d'oge.
Ik heb vanwege bezig aan mijn soepe nog niet op uw blog kunnen kijken maar Fons zegt dat het eentwat raars is. Maar bedankt van harte voor uw bezoek. Ik zal ook eens komen loeren één van die dagen.

Gepost door: Mariette | 21-02-06

De commentaren zijn gesloten.